Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Українка здолала 3 тисячі кілометрів, щоб вилікувати зуб – Daily Mail.

Українка здолала 3 тисячі кілометрів, щоб вилікувати зуб – Daily Mail. фото

За інформацією, опублікованою в Daily Mail, у зв'язку з високими цінами на стоматологічні послуги у Великій Британії, українка Наталя Нехреба, яка потрапила до країни через війну на Україні, вирішила вилікувати гострий зубний біль у своєму рідному Дніпрі, подолавши майже 3 тисячі кілометрів.

Жінка була здивована, коли дізналася, що стоматологічне лікування обійдеться їй у £800, тому вона разом із своєю трирічною донькою вирушила до рідного міста, де вона змогла заощадити £556, витративши лише £254.

За словами Наталі, вона не мала можливості отримати доступ до стоматологічної допомоги Національної служби охорони здоров'я Великої Британії або оплатити приватне лікування.

Наталя Нехреба з донькою (фото: dailymail)

Щоб здійснити цю подорож, Наталя разом із своєю донькою вилетіли з Брістоля до Польщі за квитками бюджетного авіаперевізника туди і назад за 30 фунтів. Потім вони продовжили подорож автобусом з Познані до Львова, на що витратили 30 фунтів в один бік, а потім 13-годинну поїздку на поїзді до Дніпра за 7 фунтів.

Упродовж всієї подорожі зубний біль не покидав жінку, тому вона приймала парацетамол та ібупрофен. Однак, навіть ці ліки не змогли зняти біль.

На підсумок, українка заплатила близько 150 фунтів стерлінгів за лікування кореневих каналів та встановлення імпланта у свого стоматолога в Дніпрі.

Загалом, Наталія витратила 254 фунти стерлінгів, включаючи витрати на подорож, заощадивши 556 фунтів стерлінгів на вартості приватного лікування, якби вона залишилася у Великій Британії.

"Якщо в мене знову виникне проблема зі здоров'ям зубів, я обов'язково полечу в Україну, щоб знову вилікувати їх", - додала Наталія.

Фото: www.dailymail.co.uk

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: