Завантаження ...
Новобудови Києва

Винесено підозру посадовцю: ДТП на Київщині з чотирма постраждалими

Винесено підозру посадовцю: ДТП на Київщині з чотирма постраждалими фото

Посадовому працівнику районної державної адміністрації Київщини пред'явлено підозру у скоєнні ДТП, яке призвело до травм чотирьох осіб

Повідомлено, що посадовець районної державної адміністрації Київщини отримав підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, керуючи транспортним засобом у стані сп'яніння. Ця інформація стала відомою від Київської обласної прокуратури, яка керує процесом.

Наразі клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою було направлено до Шевченківського районного суду міста Києва.

За даними слідства, 26 квітня 2024 року в Броварах працівник райдержадміністрації Київщини, керуючи автомобілем, порушив правила дорожнього руху, проїхавши перехрестя на заборонений сигнал світлофора. Це призвело до наїзду на пішоходів.

Результати тестування водія підтвердили наявність у нього сп'яніння з вмістом алкоголю 2,31 проміле.

В результаті аварії чотири людини, серед яких є одна дитина, були доставлені до лікарні. У двох з потерпілих діагностовано тяжкі тілесні ушкодження, вони перебувають у реанімаційному відділенні, у двох інших — тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Досудове розслідування здійснюється Головним управлінням Національної поліції в Київській області.

Фото: Телеграм-канал Офісу Генерального прокурора. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: