Завантаження ...
Новобудови Києва

Завершено розслідування вбивства підлітка на станції фунікулера в Києві: деталі

Завершено розслідування вбивства підлітка на станції фунікулера в Києві: деталі  фото

У зв'язку із вбивством підлітка на станції фунікулера в Києві завершено розслідування, як повідомлено за процесуального керівництва Київської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону.

Згідно з інформацією з сайту прокуратури, розслідування стосувалося співробітника Управління державної охорони України, якого звинувачували у вчиненні умисного вбивства з хуліганських мотивів за пунктом 7 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

З'ясовано, що 7 квітня 2024 року на верхній станції київського фунікулера співробітник правоохоронного органу, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, спровокував конфлікт з групою підлітків. Після виходу з вагона, дочекавшись неповнолітнього, підозрюваний з хуліганських мотивів штовхнув його, що призвело до падіння потерпілого і нанесення смертельних травм.

Наразі підозрюваний перебуває під вартою, а стороні захисту надано доступ до матеріалів для ознайомлення. Після цього обвинувальний акт буде скеровано до суду. Досудове розслідування проводило Державне бюро розслідувань.

Ця ситуація є важливою для розуміння та оцінки дотримання законів і правил у суспільстві, а також визначення подальших кроків у забезпеченні безпеки громадян.

Фото: Телеграм-канал Офісу Генерального прокурора. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: