Завантаження ...
Новобудови Києва

Забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» об’єднав понад 20 тисяч людей по всьому світу

Забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» об’єднав понад 20 тисяч людей по всьому світу фото

Цьогоріч у забігу «Шаную Воїнів, біжу за Героїв України» взяли участь понад 20 тисяч людей по всій Україні та в багатьох країнах світу.

Акція, що вже стала щорічною традицією, проходить в Україні всьоме, і цього року встановила рекорд за кількістю учасників, повідомляє Міністерство у справах ветеранів.

Протягом років проведення забігу його географія значно розширилася. Раніше він охоплював тільки регіони України, а зараз доєднуються люди з майже 40 країн по всьому світу. Цей забіг став символом шани та підтримки українських воїнів, які віддали своє життя за свободу та незалежність держави.

До акції долучилися не лише цивільні, але й ветерани, діючі військовослужбовці, родини загиблих героїв та ті, хто не здався навіть після важких втрат. Серед учасників були й військові, які втратили кінцівки під час бойових дій, але не втратили віру у свої сили і продовжують бути прикладом мужності та стійкості для всієї країни.

Міністерство у справах ветеранів наголошує, що такі заходи допомагають суспільству усвідомити значення героїзму українських воїнів та підтримувати дух єдності серед українців. Забіг «Шаную Воїнів, біжу за Героїв України» стає важливою подією, що об'єднує людей навколо спільної мети – вшанувати пам'ять тих, хто віддав своє життя за мир та свободу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: