Завантаження ...
Новобудови Києва

Спроба замаху на Дональда Трампа: колишній президент у безпеці, підозрюваний затриманий

Спроба замаху на Дональда Трампа: колишній президент у безпеці, підозрюваний затриманий фото

На кандидата в президенти США Дональда Трампа у неділю, 15 вересня, було здійснено чергову спробу замаху, але він залишився цілим і неушкодженим. Секретна служба США оперативно затримала підозрюваного. За даними джерел CNN, ціллю нападу був саме Трамп.

Директор із комунікацій передвиборчої кампанії Трампа, Стівен Чунг, запевнив, що колишній президент перебуває у безпеці.

"Президент Трамп у безпеці", - заявив Чунг, додавши, що наразі не може повідомити жодної додаткової інформації щодо інциденту.

Білий дім також прокоментував ситуацію. Зокрема, президент Джо Байден і віцепрезидентка Камала Гарріс були оперативно поінформовані про інцидент. У повідомленні зазначено, що вони "з полегшенням дізналися, що колишній президент Трамп у безпеці".

За інформацією CNN, ймовірний нападник був затриманий, коли намагався напасти на Трампа під час його гри в гольф. Також журналісти повідомляють, що у підозрюваного знайшли довгу рушницю.

Обставини інциденту ще з'ясовують, триває розслідування.

Відзначимо, що ця подія сталася майже рівно через два місяці після того, як на Трампа було скоєно замах під час мітингу в Батлері, штат Пенсільванія. Тоді Трамп отримав незначне поранення вуха.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: