Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На Херсонщині підірвали ще дві опори ЛЕП, по яких струм йшов до окупованого Криму – журналіст

Наразі окупорваний півострів отримує українську електроенергію по останній ЛЕП у мінімальному розмірі. Про це повідомив у своєму Facebook журналіст Айдер Муджабаєв. Він написав: "Як щойно повідомив Ленур Іслямов (кримськотатарський бізнесмен, власник закритого окупантами телеканалу...

 
Наразі окупорваний півострів отримує українську електроенергію по останній ЛЕП у мінімальному розмірі.

Про це повідомив у своєму Facebook журналіст Айдер Муджабаєв. Він написав: "Як щойно повідомив Ленур Іслямов (кримськотатарський бізнесмен, власник закритого окупантами телеканалу ATR – 5.ua), протягом дня невідомими пошкоджені ще дві опори ЛЕП – в районі Чаплинки і Каланчака; таким чином, всього – три".

Журналіст пояснив: "Це означає, що енергопостачання Криму з території України на даний момент здійснюється через одну гілку ЛЕП і зведено до мінімуму. Більш точної інформації у мене на даний момент немає".

Нагадаємо, сьогодні вранці, 20 жовтня, приблизно о 7:40 в полі між селами Атамань і Новий Труд на Херсонщині була пошкоджена залізобетонна опора високовольтної лінії електропередач. У штабі громадянської акції по блокаді Криму повідомляють, що пошкоджені опори активісти виявили вранці 20 жовтня. У штабі також закликають "знеструмити ЛЕП задля безпеки".
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: