Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Референдум в Нідерландах: Найєм виступив з розгромним зверненням до Порошенка

Народний депутат від Блоку Петра Порошенко заявив, що результат референдуму про асоціацію між Україною та Євросоюзом, який пройшов в Нідерландах 6 квітня, є вироком для президента Петра Порошенка. Про це депутат написав на своєму Facebook. "Незалежно від того, якою буде остаточна явка...

 
Народний депутат від Блоку Петра Порошенко заявив, що результат референдуму про асоціацію між Україною та Євросоюзом, який пройшов в Нідерландах 6 квітня, є вироком для президента Петра Порошенка.

Про це депутат написав на своєму Facebook.

"Незалежно від того, якою буде остаточна явка на референдумі в Нідерландах, його результат - це вирок особисто Петру Порошенко. Не країні, не війні, не жителям Нідерландів. Це вирок президенту країни, який, маючи всі повноваження, протягом двох років системно і наполегливо між минулим і майбутнім вибирав минуле; який, всупереч криків людей і своїм же декларованим гаслам, вибирав в партнери "еліту" і олігархів, а не громадянське суспільство і нове покоління ", - заявив Найєм.

"Ми можемо скільки завгодно будувати коаліції на міжнародній арені, розповідати про успішну зовнішню політику, в кінцевому підсумку країні дають оцінку не Меркель, Кемерон або Оланд, а рядовий житель Європи, для якого ми асоціюємося ні з полум'яними виступами і вигаданими KPI, а з передовицями світової преси, які фіксують реальність, а не плани, наміри і мрії," - додав нардеп.

"Обнадіює тільки одне. На сьогоднішній день ми все - люди, активісти, журналісти, всі, у кого горять очі і кому все це осточортіло - сильніше цієї змови, свідомого чи вимушеного. Називайте мене наївним або дурним, але я вірю, що історично ми обов'язково виграємо.

Головне не втомитися, не зірватися в істерику, а зчепити зуби, набратися досвіду, сміливості і методично взяти відповідальність в свої руки. Якщо і коли ми зможемо, жителі Гааги, Амстердама, Роттердама або Утрехта, які проголосували проти, пошкодують про результати сьогоднішнього референдуму. Я вірю,
" - підсумував Мустафа.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: