Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Будучи головою Одеської ОДА, Саакашвілі вручав нагородну зброю, здобуту незаконним шляхом, – Мосійчук

Колишній губернатор Одеської області Михеїл Саакашвілі перевищив свої службові повноваження, вручивши колишньому народному депутату Євгену Червоненку нагородну зброю. Про це на своїй сторінці у Facebook заявив народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук.

 
Колишній губернатор Одеської області Михеїл Саакашвілі перевищив свої службові повноваження, вручивши колишньому народному депутату Євгену Червоненку нагородну зброю.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук.

“П’яне бидло на дорозі незалежно від соціального статусу – це злочинець. А п’яний чиновник, хоч і колишній, який дозволяє собі хамити та погрожувати людям – потрійне бидло, яке заслуговує на повний громадський осуд і обструкцію. Таких не варто запрошувати на ефіри та взагалі давати слово в ЗМІ.

Але особисто мене в історії з екс-народним депутатом і екс-міністром Євгеном Червоненком, хоча я був про нього трохи кращої думки, зацікавило інше.

На якій такій підставі тодішній голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі подарував Червоненку автомат?

У нас наразі немає, на жаль, законного вільного продажу зброї, а голови ОДА не мають законного права вручати нагородну зброю. Роблю з цього висновок, що Саакашвілі перевищив свої службові повноваження і причетний до незаконного обігу зброї. До слова, якщо це приватний подарунок, то чи вказав його екс-голова облдержадміністрації в декларації?

Завтра ж звернуся до правоохоронних органів, щоб перевірили всі ці факти на відповідність чинному законодавству, а то виходить – друзям все, а народу – закон”,
– написав політик.

Ігор Мосійчук наголосив, що продовжує наполягати на негайному розгляді парламентом законопроекту Радикальної партії “Про цивільну зброю і боєприпаси”.

 – підсумував парламентар.

Нагадаємо, 8 січня колишній народний депутат і екс-губернатор Запоріжжя Євген Червоненко, будучи в нетверезому стані, влаштував гучну сварку і бійку на автозаправці WOG. При цьому він погрожував людям, які знаходилася поруч із ним в черзі на автозаправці, зброєю.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: