Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Порошенко збрехав щодо своєї допомоги АТО

Два роки тому президент заявив, що перераховує усі прибутки на допомогу бійцям. Головний редактор Незалежного Бюро Новин Тетяна Висоцька звинуватила президента України Петра Порошенка у брехні щодо його благодійної діяльності на користь воїнів АТО. Про це журналістка написала

 
Два роки тому президент заявив, що перераховує усі прибутки на допомогу бійцям.

Головний редактор Незалежного Бюро Новин Тетяна Висоцька звинуватила президента України Петра Порошенка у брехні щодо його благодійної діяльності на користь воїнів АТО.

Про це журналістка написала на своїй сторінці у Facebook.

Висоцька наводить відео з прес-конференції Порошенка, яка відбулася два роки тому, а саме частину, де президенту поставлено запитання щодо семикратного збільшення його статків.

"Президент сказав, що "всі до копійчини" дивіденди передав в АТО. Щоб ви розуміли, це 347 мільйонів гривень – я не полінувалася і підняла стару декларацію.
Усі ми пам’ятаємо перший рік війни, коли замість відпусток та покупок ми віддавали свої гроші на АТО. Бо нашим бійцям не вистачало нічого – ні одягу, ні спорядження, навіть їжі достатньо не було. А Порошенко, виявляється, за день витрачав мільйон гривень на допомогу? Та не могло такого бути і не було такого! Н Е Б У Л О! Президент сказав неправду.
Як можна так брехати людям у вічі? І як ми всі ці брехні швидко забуваємо!"
– обурюється журналістка.

Раніше повідомлялося про невраховані в е-декларації Порошенка 77 млн гривень, які в Адміністрації президента назвали помилкою банку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: