Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У нічних поїздах з листопада введуть повноцінне харчування

У листопаді пасажирам нічних поїздів запропонують повноцінне харчування. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", передає УНН. У листопаді "Укрзалізниця" запровадить сервіс повноцінного харчування в нічних поїздах. У меню кейтерингова компанія пасажирам запропонує перші страви, салати...

 
У листопаді пасажирам нічних поїздів запропонують повноцінне харчування. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", передає УНН.

У листопаді "Укрзалізниця" запровадить сервіс повноцінного харчування в нічних поїздах. У меню кейтерингова компанія пасажирам запропонує перші страви, салати, сендвічі, снеки, десерти тощо.
Пасажири матимуть можливість попередньо замовити послуги харчування під час придбання квитків. Також можна буде придбати обрану страву безпосередньо в поїзді.

Як зазначається, вартість страв буде такою, як у закладах громадського харчування середньої цінової категорії.

Нагадаємо, в поїздах Інтерсіті і Інтерсіті + харчування пасажирів сьогодні забезпечує компанія WOG. Всього таких поїздів налічується 14. У середньому обід пасажиру Інтерсіті обходиться від 20 до 80 грн. У подальшому, як повідомили в WOG, компанія планує забезпечувати харчуванням пасажирів не тільки залізничних, а і автобусних перевезень.

Джерело: УНН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: