Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вікторія Петрик на "Новой волне" здерла з костюма прапор Росії, – Мозгова

Представниця України на "Новой волне" Вікторія Петрик не носила костюма з російським триколором. Так музичний продюсер Олена Мозгова прокоментувала інформацію у соцмережах про те, що учасники від України носили на "Новой волне" костюми із прапором Росії.

 
Представниця України на "Новой волне" Вікторія Петрик не носила костюма з російським триколором.

Так музичний продюсер Олена Мозгова прокоментувала інформацію у соцмережах про те, що учасники від України носили на "Новой волне" костюми із прапором Росії.

"Шановні пані та панове, постирайте свої обурені пости про сестер Петрик! А тепер поясню, чому ви повинні це зробити. По-перше, Віка дуже талановита дівчина, яка гідно представила Україну на Дитячому Євробаченні, зайнявши друге місце. Чи ви про це забули? По-друге, костюм для обов’язкового носіння, який видав оргкомітет конкурсу, вона дійсно одягнула, але... ПЕРЕД ТИМ, ЯК ВДЯГНУТИ, ВОНА ЗДЕРЛА ПРАПОР РАШІ! Після цього ви повинні попросити вибачення перед дівчиною за все те, що ви понаписували! По-третє, я особисто знаю, що зовсім юній дівчинці довелося пройти і пережити, щоби "великий режисер конкурсу" дозволив їй співати "Мальви" Івасюка. Повірте, що це було дуже нелегко і вона проявила неабияку мужність і наполягла на саме цій пісні, висловлюючи так свою позицію. А тепер увімкніть мозок і подумайте, як їй там, у переважно агресивному до неї середовищі, як їй читати, що про неї пишуть її рідні українці",
– написала Мозгова на своїй сторінці у Facebook.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: