Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як зрозуміти, що людина «п'є» вашу енергію

Як зрозуміти, що людина «п'є» вашу енергію фото

Видаліть її зі свого оточення — вона небезпечна для вашої психіки.

Іноді ми навіть не помічаємо, що поряд з нами — причина наших психологічних проблем. На перший погляд, нічого серйозного не відбувається, проте одна розмова з другом чи родичем немов позбавляє вас сил. Якщо ситуація знайома, швидше за все, ви маєте справу з енергетичним вампіром, який непогано влаштувався у вашому оточенні. А якщо ви не можете зрозуміти, хто ж із знайомих вампірить вас, ми дамо кілька підказок.

Людина абсолютно егоїстична

Зазвичай, до енергетичних вампірів відносять нарцисів та егоїстів, для яких у принципі не існує потреб та бажань інших людей. Напевно, ви можете згадати у своєму оточенні хоча б одну таку людину. Зазвичай, такі люди спілкуються лише з метою отримання зиску від іншої людини. Вони не будуть ставити запитання про саму людину. Після спілкування з чистим егоїстом завжди відчувається спустошення, не дозволяйте такій людині брати контроль за вашим станом.

Людина не може жити без інтриг

Звичайно, час від часу можна зустрітися і обговорити останні новини з життя знайомих, проте якщо подібні бесіди становлять більшу частину вашої зустрічі з людиною, яка любить мусолити чужі проблеми, стережіться — поряд із вами енергетичний вампір. Найгірше, якщо така людина зустрічається вам у робочому колективі, де плітки можуть порушити роботу всього відділу. Намагайтеся скоротити спілкування з такою людиною до мінімуму, якщо не бажаєте отримати додаткових проблем психологічного характеру.

Людині подобається провокувати інших

Ще один проблемний тип, який відноситься до енергетичних вампірів. На відміну від егоїста та пліткаря, така людина шукає яскравих емоцій, а для цього намагається у будь-який спосіб викликати гнів інших людей. Найбільше задоволення такий тип вампіра отримує, коли його зусиллями спалахує конфлікт, у якому він сам не бере участі. Навіть просте спостереження з боку приносить йому неймовірно приємне відчуття. І неважливо, що постраждалі учасники отримали хвилю негативу від сутички. Не піддавайтеся на хитрощі провокатора і швидше відсікайте його від себе.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: