Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Неочікуване використання тертки: геніальний кулінарний лайфхак

Неочікуване використання тертки: геніальний кулінарний лайфхак фото

Виявляється, тертку можна використовувати не лише для натирання різних продуктів. Користувачі Мережі розповіли про одну приховану функцію. Деякі називають її "геніальним" трюком, тоді як інші вважають його марною тратою часу.

Хоча ми практично щодня користуємося різними кухонними аксесуарами, деякі їхні функції нас по-справжньому дивують. Навіть така звична річ, як тертка, якою ми натираємо сир чи овочі для салату, може згодитися і для інших цілей.

Користувач Instagram з ніком @andcgram опублікував відео, в якому виявив чималу винахідливість.

Виявляється, якщо берете свіжу зелень і вам потрібно відокремити листя від стебел, можна не відривати їх вручну чи зчищати ножем, а використати тертку. Просуньте рослину через найбільші отвори на тертці, а потім акуратно протягніть зелень через них. Листя без особливих проблем відокремиться і акуратно впаде на стіл.

На момент публікації відео це сподобалося майже 100 тис. глядачів. Під відео з'явилося і безліч коментарів, які оцінили цей спосіб чищення зелені, а дехто навіть поділився своїми лайфхаками, які полегшують домашні турботи.

Декому кулінарний трюк дійсно сподобався. А хтось написав, що легше листя відірвати руками, ніж потім мити тертку. А як ви гадаєте? Спробували б?

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: