Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Авторська фотовиставка Олександра Купного «Моє натхнення»

У рамках заходів до Дня міста−2019 буде відкрито мобільну авторську виставку робіт «Моє натхнення» відомого славутицького фотохудожника Олександра Купного. З метою популяризації та розвитку мистецтва фотографії в Славутичі в Офісі підтримки громадських ініціатив ...

У рамках заходів до Дня міста−2019 буде відкрито мобільну авторську виставку робіт «Моє натхнення» відомого славутицького фотохудожника Олександра Купного.


З метою популяризації та розвитку мистецтва фотографії в Славутичі в Офісі підтримки громадських ініціатив у рамках проекту «Галерея Славутич» у червні відкриється виставка жіночого фотопортрету «Моє натхнення».  Відвідувачі виставки зможуть побачити 12 різнопланових робіт фотохудожника, який знайомить нас із образом молодої, гарної дівчини.

Відкриття виставки відбудеться в День міста, 1 червня, о 9.30 на зеленій галявині в Центральному парку навпроти будівлі магазину «Мінськ». Надалі виставка працюватиме в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» (ІІ поверх БК «Енергія»). 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: