Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Мистецький проект Славутича

Зразу після свят до Славутича завітали чеська художниця та перфомерка Катаржіна Шеда та засновник міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86» Ілля Гладштейн. Наші гості мали зустріч з міським головою В.П. Удовиченком, відвідали різдвяне свято в дитячому садочку №8, центр реабілітації дітей-інвалідів...

 
Зразу після свят до Славутича завітали чеська художниця та перфомерка Катаржіна Шеда та засновник міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86» Ілля Гладштейн.

Наші гості мали зустріч з міським головою В.П. Удовиченком, відвідали різдвяне свято в дитячому садочку №8, центр реабілітації дітей-інвалідів, бібліотечно-інформаційний цент, спілкувалися з творчими славутичанами.
Катаржіна працювала декілька днів у нашому місті, набирала матеріал для нового культурного проекту, що буде презентований під час проведення ІІ міжнародного фестивалю кіно та урбаністики, який планується провести з 30 квітня по 3 травня цього року.

Катаржіна Шеда (1977, Брно). Закінчила Академію мистецтв у Празі. Її цікавлять соціальні ігри, які мають на меті вивести учасників із кола стереотипів чи соціальної ізоляції. Географія виставок Катаржіни широка: від рідної Чехії до усіх європейських країн та США. Серед найбільш значних – Берлінська Бієннале, Ліонська Бієннале, особиста виставка з знаменитій лондонській галереї Tate Modem. (газета «Українська правда».

Тетяна Бойко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: