Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що чекає СМСЧ-5?

Програма дуже проста, або повернути СМСЧ до Міністерства охорони здоров’я України, в цьому році залишити все так як є і зробити перехідний період. Другий варіант – збільшення фінансування. Ми готові приймати, але згідно закону треба провести ремонтні роботи, виділити кошти на це, а не таку «махину» приймати до місцевого бюджету...

 

Володимир Удовиченко на зустрічі з колективом СМСЧ-5, яка відбулася 11 лютого 2015 року наголосив: «Ми послідовно працюємо над тим, щоб захистити медичне обслуговування славутичан».

У зустрічі також взяли участь перший заступник міського голови Володимир Жигалло, начальник управління фінансів Галина Зайченко, депутат міської ради Надія Антіпова.

Згідно Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік», заклади охорони здоров’я передаються на фінансування місцевих бюджетів.

Безумовно, така постановка питання викликає тривогу не тільки медиків, а і всіх славутичан.
Міський голова підкреслив, що ініціює розгляд цього питання на засіданнях трьох Комітетів Верховної Ради України:

- Програма дуже проста, або повернути СМСЧ до Міністерства охорони здоров’я України, в цьому році залишити все так як є і зробити перехідний період.

Другий варіант – збільшення фінансування. Ми готові приймати, але згідно закону треба провести ремонтні роботи, виділити кошти на це, а не таку «махину» приймати до місцевого бюджету, який весь розпланований із дефіцитом 50%. Поставлені наші питання зафіксовані – це фінансування минулого року - 46 млн. грн. і навколо нього ми будемо працювати і знаходити компроміс.

Начальник СМСЧ-5 Віктор Шиленко заявив, що колектив у співпраці з міською владою, готовий до реалізації обговореного плану. У своїх виступах медики СМСЧ висловили велику підтримку своєму керівнику і готові до випробувань заради збереження медичного закладу.

Міський голова резюмував, що медицина не для медицини, медицина - для славутичан!

Управління інформації та електронного врядувапння

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: