Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі обладнано сучасне укриття для маленьких мешканців

У Славутичі обладнано сучасне укриття для маленьких мешканців фото

Завдяки спільним зусиллям ЮНІСЕФ, депутатці ВРУ Ользі Василевькій-Смаглюк, місцевй владі та ТОВ "ДІОРО", у славутицькому дитячому садочку "Калинка" обладнане якісне сучасне укриття.

З урахуванням того, що наша держава  вже 9 місяців живе у війні, а російські окупанти не вгамовуються і продовжують знищувати критичну інфраструктуру та мирне населення у тому числі, для наших дітей в першу черу найприорітетнішим є надійна безпека життєдіяльності і максимальний захист. 

За для цього створюються безпечні умови для перебування маленьких мешканців міста у школах та садочках зокрема. 

Одним з прикладів цього є нещодавно обладнане укриття у дитсадочку "Калинка", яке зявилось у Славутичі за ініціативи Ольги Василевської-Смаглюк, у рамках програми UNICEF Ukraine.

"Одним із найбільш успішних своїх проектів і в мир, і в війну вважаю покращення доступу дітей до навчання. Пам’ятаєте, через ковід, наші діти навчалися онлайн майже два роки?

Вже майже рік триває повномасштабне вторгнення і через відсутність укриттів в школах, ця мука продовжується і прогресує. А через атаки на енергосистему, вчитися не виходить навіть онлайн.

Тому спільно з UNICEF Ukraine ми взялися відновити 11 укриттів на окрузі. Сьогодні презентую вам вже завершений проект в Славутичі.

Славутицька міська рада, ТОВ ДІОРО, Максим Петльований та команді ЮНІСЕФ дякую за спільне бачення і спільний результат", - написала депутатка у facebook.

Нагадаємо, Ольга Василевська-Смаглюк перебувала з робочим візитом у Славутичі 11 листопада.

Читайте також: Славутич дуже гарний партнер для будь-яких проєктів, - депутат ВРУ Ольга Василевська-Смаглюк

 

"Цей проєкт реалізовуємо спільно з UNICEF Ukraine. 109 дітей садочку матимуть надійне, тепле, комфортне та просторе укриття, хоча ще два місяці тому тут було по пояс піску.

Дякую ТОВ ДІОРО за якісно виконані роботи, та місцевій владі за чіткість та координацію», - написала вона.

 
За час перебування у Славутичі, нардепка зустрілася з міським головою Юрієм Фомічевим, побувала у закладі дошкільної освіти "Калинка", поспілкувалася під час офіційного прийому з мешканцями міста, представниками бузнесу, мала розмову з родичами військовополенених та відвідала переселенців, що мешкають у Славутичі.
 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: