Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич у жалобі. Сумна звістка - загинув Сергій Парубець

Славутич у жалобі. Сумна звістка - загинув Сергій Парубець фото
Сьогодні ми втратили не лише відданого життю і рідному краю чоловіка, але й справжнього Героя – Сергія Парубця (03.11.1991-14.11.2023). Народившись у селі Наумівка Бобровицького району Чернігівської області, він вирос у Славутичі, провів дитинство та шкільні роки в місцевій загальноосвітній школі №2.

Спеціальність "електромонтер контактних мереж" він отримав, закінчивши Київське вище професійне училище залізничного транспорту ім. В. С. Кудряшова. Свою професійну кар'єру Сергій розпочав на станції Бобрик Київської дирекції Південно-Західної залізниці. Востаннє він працював на Броварському алюмінієвому заводі.

Долю свою він вирішив пов'язати із службою в Збройних Силах України та 5 червня 2023 року вступив до лав захисників. Служив радіотелефоністом у стрілецькому батальйоні, виконуючи важливі завдання для захисту нашої країни.

14 листопада 2023 року виконуючи бойове завдання поблизу села Андріївка Бахмутського району Донецької області, Сергій Парубець героїчно загинув. Ми висловлюємо щирі слова співчуття його рідним та близьким.

22 листопада о 10:00 відбудеться траурний мітинг на площі міста Бобровиця, а поховають Героя у рідному селі Наумівка.

Вічна слава та пам'ять Герою.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: