Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутичанки взяли участь у столичній fashion події (фото, відео)

Славутичанки взяли участь у столичній fashion події (фото, відео) фото

Вже цими віхідними славутицька дизайнерка Тетяна Губа презентувала свою нову колекцію жіночого вбрання «Україна» на модній події KYIV FASHION DAY у столиці нашої країни. Це був справжній столичний fashion бум! Модельні покази тривали на великих сходах у ТЦ Gorodok Gallery, в який взяли участь модельні агенції та школи з усієї країни.

До участі запросили відомих моделей та дизайнерів. На присутніх очікувало багато приємних сюрпризів, справжні модельні перформанси, виступи артистів та розіграші подарунків від партнерів. Приємно, що у такій урочисто-піднесеній події взяли участь і наші славутичанки, представляючи колекцію національного одягу від Тетяни Губи. А серед славутицьких моделей можна було побачити як дорослих, так імаленьких красунечок.

Зазначимо, що славутичанка Тетяна Губа вже понад 15 років створює неймовірні образи та захоплюючі аксесуари. ЇЇ тематичні модні покази ми могли неодноразово бачити на міських заходах у Славутичі та в інших містах. Створені майстринею образи захоплюють, дивують і надихають.

Відео виступу за посиланням https://fb.watch/oANIPzayAR/

Колекція «Україна», з якою делегація славутицьких красунь їздила до Києва, це відображення сучасних подій. І відтворена вона в яскравих кольорах кольорах, де жовто-блакитний - це гордість націі. Червоно-чорне поєднання кольорів символізує стійкість та незламність нашого народу. А червоно-білий образ - це традіциї та зв'язок поколінь. Адже все це єдина нація.

Фото та відео: Ольга МЕЛЬНИК

Читайте також: ТЕЛЕПРОЄКТ«ІСТОРІЇ НАТХНЕННЯ» Дизайнер одягу та аксесуарів Тетяна Губа
                            Показ відбувся б за будь-якої погоди», - Ольга Мельник

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: