Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зустріч координаційного штабу з родинами нацгвардійців: Питання та рішення

Зустріч координаційного штабу з родинами нацгвардійців: Питання та рішення фото

Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими оголосив про проведення зустрічі з об’єднанням родин нацгвардійців, які були у полоні під час охорони Чорнобильської атомної електростанції (в/ч 3041).

Представники Коордштабу, Головного управління і медичної служби Національної гвардії України та Секретаріату Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин МВС України, спілкувалися з присутніми на зустрічі та тими, хто долучився онлайн.

Богдан Охріменко, керівник Секретаріату Координаційного штабу, надав огляд поточного стану перемовин про подальші обміни військовополоненими. Він також обговорив можливість залучення до цього процесу третіх країн та порадив присутнім спілкуватися з послами й консулами України у різних країнах.

На зустрічі також обговорили питання стосовно стану здоров’я полонених, випадки їхньої смерті та проблеми, пов’язані з поверненням тіл та алгоритм зміни статусу в Особистому кабінеті. Було висловлено занепокоєння стосовно недбалого ставлення деяких медичних працівників до своїх обов’язків, і запропоновано шляхи усунення таких проблем.

Волю Захисникам ЧАЕС! Разом до кінця!

Зустріч координаційного штабу з родинами нацгвардійців: Питання та рішення фото №1
Зустріч координаційного штабу з родинами нацгвардійців: Питання та рішення фото №2
Зустріч координаційного штабу з родинами нацгвардійців: Питання та рішення фото №3
Зустріч координаційного штабу з родинами нацгвардійців: Питання та рішення фото №4
Зустріч координаційного штабу з родинами нацгвардійців: Питання та рішення фото №5
Зустріч координаційного штабу з родинами нацгвардійців: Питання та рішення фото №6

Фото: Телеграм канал: Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими (КШППВ) утворений 11 березня 2022 року згідно з постановою Кабінету Міністрів України №257

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: