Німецький журналіст із "Шпігель" відвідав Славутич

На сторінці Facebook Славутицької міської ради з'явилася цікава новина: журналіст відомого німецького видання "Шпігель" Даніель Саградов відвідав Славутич.

На сторінці Facebook Славутицької міської ради з'явилася цікава новина: журналіст відомого німецького видання "Шпігель" Даніель Саградов відвідав Славутич.

Щотижневик Spiegel, що перекладається як "дзеркало", вже понад сімдесят років дарує своїм читачам найактуальнішу інформацію. Заснований у 1947 році у Гамбурзі, це видання має один із найбільших накладів серед інформаційних видань Європи та вважається найпопулярнішим суспільно-політичним журналом у Німеччині.

Під час свого візиту до Славутича, Даніель Саградов провів ряд зустрічей та екскурсій. Він обговорив історію та сучасне життя міста з міським головою Юрієм Фомічевим, відвідав релоковане виробництво "Нова кухня" та спілкувався з підприємницею Марією Бубновою, яка розповіла про свій сімейний бізнес.

Також журналіст зустрівся з однією з мам військовополоненого та відвідав Дитячу школу мистецтв, де поспілкувався з викладачем та керівницею танцювального колективу "Ліцей" Інною Бережною.

У нинішніх умовах війни, важливо концентрувати увагу світової спільноти на подіях в Україні. Кожний матеріал про нашу країну, і у тому числі про наше маленьке місто, що поблизу з кордоном з Білорусією, допомагає утримувати погляд світу на Україні, згуртовує світову спільноту, надає правдиву інформацію «з перших вуст», додає сил і віри у нашу перемогу. - зазначили на сторінці Славутицької міської ради.

Фото: Славутицька міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: