Релаксаційні вправи для родин військових: йога для покращення фізичного та психічного стану

Розпочалася серія занять з йоги для родин військовослужбовців.

Розпочалася серія занять з йоги для родин військовослужбовців.

Про це повідомляє Соціально-психологічний центр м.Славутич.

Йога — це суперсила для зняття стресу та тривоги, яка допомагає позбутися напруги як у тілі, так і у свідомості. Це особливо важливо для родин військових, які постійно стикаються зі стресом та емоційним виснаженням.

Ключ до ефективних вправ — правильне дихання. Спокійне, глибоке та усвідомлене дихання сповільнює серцебиття та заспокоює нервову систему. Основи дихальних вправ учасниці опановували на першому занятті з йоги під пильним наглядом кваліфікованої інструкторки.

Навіть найпростіші вправи можуть творити справжні дива: вони дарують легкість та енергію, підіймають настрій і покращують сон. Ці вправи не лише відновлюють фізичну силу, але й зміцнюють душевну рівновагу, роблячи психіку стійкішою та гармонійнішою — саме те, що так важливо в наш непростий час. Регулярне виконання допоможе досягти бажаного результату.

"Заняття плануються щопонеділка. Бажаємо вам здоров’я!" - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини повідомляє, що з 23 вересня 2024 року в Київській області стартує осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу. Це ініціатива є частиною Плану протиепізоотичних заходів на 2024 рік, спрямованого на профілактику основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: