Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Адміністратор громади УГКЦ м. Славутич, відвідав прикордонників Чернігівщини

14 жовтня 2015 року, адміністратор парафії УГКЦ м. Славутич, ієрей Юрій Логаза, з нагоди свята Покров Пресвятої Богородиці та дня Захисника України, відвідав відділ прикордонної служби «Дніпровське» та заставу «Неданчичі», що у Чернігівській області. Зустріч розпочалась молебнем...

 

14 жовтня 2015 року, адміністратор парафії УГКЦ м. Славутич, ієрей Юрій Логаза, з нагоди свята Покров Пресвятої Богородиці та дня Захисника України, відвідав відділ прикордонної служби «Дніпровське» та заставу «Неданчичі», що у Чернігівській області.

Зустріч розпочалась молебнем до Богородиці. Вірні за заступництвом Божої Матері, дякували Богу за дар життя, та просили Її заступництва для себе, своїх рідних та побратимів, які перебувають у зоні АТО. Під час проповіді священик розповів про історію Свята та наголосив про велику роль Богородиці в житті кожного, хто до неї прибігає та просить заступництва.

В кінці зустрічі всі спільно помолились молитву прикордонника, після чого о. Юрій, передав гостинці, які підготували прихожани парафії Матері Божої Неустанної Помочі УГКЦ у Славутичі.

Прес-служба Київської архиєпархії

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: