Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запам’ятайте раз і назавжди: список продуктів, які не можна ні їсти, ні купувати

Харчова промисловість розвивається стрімкими темпами, кожен день на полицях магазинів з’являються нові продукти — зберігаються вони довше, виглядають привабливіше, а пахнуть-то як! Разом з тим населення планети живе менше, старіє швидше, а ракові захворювання стали буденним явищем. Чому так? Може, вся справа в бажанні виробників...

 

Харчова промисловість розвивається стрімкими темпами, кожен день на полицях магазинів з’являються нові продукти — зберігаються вони довше, виглядають привабливіше, а пахнуть-то як!

Разом з тим населення планети живе менше, старіє швидше, а ракові захворювання стали буденним явищем. Чому так? Може, вся справа в бажанні виробників нагодувати якомога більше людей і при цьому заощадити на сировині? Всі хочуть, щоб їжа була дешевою і смачною, а про її «корисність» ми вважаємо за краще просто не замислюватися.

«Вас послухаєш — так нічого їсти не можна», — скажете ви. І матимете рацію.

Але все-таки є продукти, які взагалі ніколи купувати не можна! Ось вони:
1) Оселедець в пластикових упаковках.
Слабосолоний оселедець повинен зберігається тільки в олії. У оселедець без олії додають уротропін — небезпечна добавка, яку заборонили в багатьох цивілізованих країнах. Він утворюється при взаємодії аміаку з формальдегідом.

2) Ікра слабосолена.
Щоб продовжити термін придатності ікри, її потрібно або заморозити, або добре засолити. Слабосолена ікра містить уротропін, лимонну кислоту або щось інше. На виході все одно вийде формальдегід.

3) Масло жирністю менше 82,5%.
Тільки такий продукт є справжнім вершковим маслом. Він виробляється з натуральних вершків коров’ячого молока. Краще з’їсти одну ложку такого масла, ніж півпачки тих транс-жирів, які продають під його виглядом.

До продуктів з транс-жирами відносяться:
маргарин, мікс вершкового і рослинного масла,
рафінована рослинна олія,
майонез і кетчуп,
картопля-фрі, яку готують на гідрогенізованих жирах,
кондитерські вироби: торти, тістечка, печиво, крекери і т.д.,
чіпси і попкорн,
заморожені напівфабрикати.

4) «Інженерні» продукти (тобто продукти, яких в природі просто не буває):

Крабові палички. Крабове м’ясо в цих паличках практично відсутнє. Масу під назвою «Крабові палички» правильніше було б назвати «Крабова есенція, змішана з соєю».
Арахіс. Щоб зберегти властивості арахісу, в нього імплантують гени петунії — надзвичайно отруйної рослини. По-друге, його обробляють хімічними засобами, які здатні викликати алергічну реакцію.
Імпортна картопля. В даний час виведено понад 1000 сортів такої картоплі. Лідери у вирощуванні — США, Канада, Аргентина, Бразилія та Китай.
Консервований зелений горошок і кукурудза.
Солодкі кукурудзяні палички і пластівці. В процесі їх виробництва цукор не використовують — при високих температурах він починає горіти. Його замінюють цукрозамінником, а саме — цикломатами.
Каші з ароматизаторами і барвниками. Якщо ваша вівсяна каша має запах і присмак груші, полуниці, банана і т.д., нічого натурального і корисного в ній немає.
Льодяники. Спробуйте залишити злегка намочену цукерочку на скатертині — вона її зіпсує. Знищується навіть пластик. Уявіть, що відбувається з вашим шлунком.
Джеми. Мармелад. У їх виробництві використовуються найпотужніші антиокислювачі, вони і зберігають полуницю в її первозданному вигляді. Мармелад і джеми сьогодні — це просто чудеса хімічної промисловості.
Перець (не в сезон) — генетично модифікований продукт на всі 100%.
Кекси в упаковках. Рулети. Навіть після закінчення терміну придатності вони будуть свіжими, соковитими і апетитними на вигляд. Вас це не насторожує?
Шоколадні цукерки і батончики. Шоколад в них — це суміш жирів і барвників. Вони містять гігантську кількість калорій, хімічні добавки, генетично модифіковані продукти, барвники та ароматизатори.
Імпортний чай, ароматизований чай. Краще пити натуральний чай — без добавок, який не пахне ні жасмином, ні бергамотом, ні іншими ароматизаторами. До них швидко звикаєш. У них багато кислоти, яка шкодить організму.

5) Фермерська риба.
Таку рибу обробляють антибіотиками, пестицидами та іншими канцерогенними хімічними речовинами. У фермерському лососеві міститься приблизно в 16 разів більше поліхлорованих біфенілів (ПХБ), ніж в дикому.

6) Солодкі газовані напої.
Одним з головних винуватців ракових захворювань вважається фруктозний сироп — він легко всмоктується стінками ракових клітин. Таким чином, газовані води з сиропом займають в чорному списку канцерогенних продуктів одне з перших місць.

7) Соки в пакетах.
Просто запам’ятайте: НАТУРАЛЬНИХ соків в пакетах не буває. Крапка. Будь-який «100% -натуральний» сік в картонній або пластиковій коробці — це продукт, зроблений з порошку. У нього додають неймовірну кількість цукру і різних «стабілізаторів». На смак — схоже, але організм не обдуриш!

Вживання цих продуктів становило смертельну небезпеку:
Продукти швидкого приготування. Все, що готується за 5 хвилин, все, що не потрібно варити, а тільки залити окропом, все, що можна засипати і просто розмішати в воді — це суцільна хімія.
Сирокопчені ковбаси та інше. Всі вони містять генетично модифіковану сою. Ковбаси вже ніхто не коптить. Виробники віддають перевагу барвникам з формальдегідом.
Сосиски, сардельки, варена ковбаса, паштети. Вони зроблені в основному з відходів м’ясної промисловості. Їх ретельно маскують під м’ясо за допомогою смакових добавок. Масу їм надає спеціальний гель. Рожевий колір вони набувають завдяки підсилювачам кольору і лампам. Якщо вимкнути лампи у вітрині, ви побачите, що ці продукти мають зеленуватий відтінок.
Молочні продукти з великим терміном зберігання (понад 2 міс.). Все, що зберігається більше 2-х тижнів, вживати не можна.
Асептична упаковка — в її складі є антибіотики.
Кавуни. Вони удобрюються речовинами, які завдають величезної шкоди вашому організму.

Значний вийшов список. А що ж їсти? Все натуральне і вирощене власними руками! Якщо не виходить — хоча б обмежте вживання цих продуктів до 1 разу на два тижні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: