Завантаження ...
Новобудови Києва

Сили оборони України завдали потужних ударів по підводному човну та ЗРК С-400 в Криму

Сили оборони України завдали потужних ударів по підводному човну та ЗРК С-400 в Криму фото

Українські захисники продовжують успішно протистояти агресії.

За підтвердженою інформацією, ракетні війська спільно з Військово-Морськими Силами ЗСУ завдали ударів по ворожих об'єктах в окупованому Криму.

Українські підрозділи ракетних військ значно пошкодили чотири пускові установки зенітного ракетного комплексу С-400 "Тріумф". Цей комплекс є важливим елементом протиповітряної оборони ворога.

 В порту Севастополя був успішно уражений підводний човен чорноморського флоту рф "Ростов-на-Дону". Внаслідок влучання підводний човен затонув. Цей підводний човен класу Kilo, введений в експлуатацію у 2014 році, був здатний запускати ракети "Калібр". Вартість судна оцінюється в 300 мільйонів доларів. Раніше, у вересні 2023 року, він вже зазнав суттєвих ушкоджень від української ракетної атаки.

Довідка:

Підводний човен Б-237 "Ростов-на-Дону" є одним з чотирьох підводних човнів класу Kilo, здатних застосовувати ракети "Калібр". Після попереднього ураження в 2023 році, він проходив ремонт і випробування в акваторії Севастопольської гавані.

Знищення "Ростов-на-Дону" ще раз доводить, що для російського флоту немає безпечного місця в українських водах Чорного моря. Це черговий успіх українських сил, які продовжують захищати свою країну.

Дякуємо нашим воїнам за професіоналізм та відвагу! Далі буде. Слава Україні!

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: