Завантаження ...
Новобудови Києва

Зеленський провів засідання Ставки: підготовка військ і захист критичної інфраструктури під особливою увагою

Зеленський провів засідання Ставки: підготовка військ і захист критичної інфраструктури під особливою увагою фото

16 вересня президент України Володимир Зеленський провів чергову Ставку. Основними темами засідання стали підготовка військ та захист критичної інфраструктури.

Про це український лідер повідомив у своєму Telegram-каналі. Окрім того, президент заслухав зведення щодо ситуації на фронті та детальні доповіді обох розвідок про наміри російських окупантів і ситуацію в їхніх лавах.

Зазначається, що у СЗР та ГУР відзначили помітне погіршення дисципліни в російських підрозділах.

Президент також звернув увагу на поточний стан готовності інженерного захисту на об’єктах критичної інфраструктури та визначив календар завершення робіт. Він заслухав доповідь головного інспектора МО Ігоря Воронченка щодо центрів бойової підготовки та дав доручення Генштабу надати перелік заходів для покращення їх роботи. Президент підкреслив, що держава зобов’язана забезпечити якісну підготовку своїх захисників.

Окрім того, було обговорено питання безпілотників. Президент зазначив, що деякі найбільші держави-експортери компонентів для дронів вводять експортні обмеження. "Ми знаємо, як зробити, щоб ці обмеження не стали для нас критичними," – резюмував деталі засідання президент.

Як повідомляв SLAVUTYCH.info, масштабне підвищення податків наближається: Верховна Рада рекомендує законопроєкт до повторного першого читання

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: