Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Заморозки і дощі з мокрим снігом: Синоптики озвучили прогноз погоди на найближчий тиждень в Україні

Протягом тижня в Україні очікується різке зниження температури. Про це розповіли в Українському гідрометеорологічному центрі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Починаючи з вівторка, 19 квітня, денна температура в більшості регіонах знизиться вдень...

 
22 квітня синоптики прогнозують вночі мінусову температуру.


Протягом тижня в Україні очікується різке зниження температури. Про це розповіли в Українському гідрометеорологічному центрі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Починаючи з вівторка, 19 квітня, денна температура в більшості регіонах знизиться вдень до 10-15 градусів тепла. І тільки на півдні і південному заході країни до 21 квітня ще зберігатиметься тепла погода з температурою вдень +20 +22, потім і там похолодає.

"На всій території України, але в різні дні, пройдуть невеликі короткочасні дощі з грозами, а 20-22 квітня в північних, центральних і східних областях, можливий дощ з мокрим снігом. Мінімальна температура в ці дні опуститься вночі до 0 градусів, а на поверхні грунту можливі заморозки -5 ", - розповів начальник Гідрометцентру Микола Кульбіда.

При цьому, за словами головного синоптика країни, холоду не будуть тривалими, і, починаючи з неділі, 24 квітня, температура знову почне підвищуватися.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: