Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Звернення Ярослава Москаленка до опонентів щодо Меморандуму про чесні вибори

Мені як діючому народному депутату, громадянину України не байдуже, яке майбутнє буде у Київщини, у нашої країни. Переконаний, що Ви також зацікавлені у стабільному, демократичному розвитку нашого краю. Вірю, що Ви як і я усвідомлюєте всю відповідальність за результат майбутніх виборів...

Ярослав Москаленко
Шановні колеги, дорогі земляки! Я, Москаленко Ярослав Миколайович, народний депутат України від виборчого округу №96, звертаюсь до своїх колег - кандидатів у народні депутати.

Мені як діючому народному депутату, громадянину України не байдуже, яке майбутнє буде у Київщини, у нашої країни. Переконаний, що Ви також зацікавлені у стабільному, демократичному розвитку нашого краю. Вірю, що Ви як і я усвідомлюєте всю відповідальність за результат майбутніх виборів, необхідність забезпечення демократичності та прозорості виборчого процесу.

Вже на початку виборчої кампанії ми стали свідками застосування брудних методів боротьби із застосуванням фізичного насильства по відношенню до окремих кандидатів. Все це відбувається на фоні воєнних дій на Сході нашої держави. Такі засоби для досягнення влади – неприпустимі як з моральної, так і правової точки зору. Ми всі разом повинні сказати «НІ» застосуванню будь-яких форм насильства по відношенню до кандидатів, членів виборчих комісій, агітаторів, звичайних виборців. «НІ» – застосуванню чорних PR-технологій.

Вибори 26 жовтня 2014 р. стануть тестом для нової української влади на відданість демократичним цінностям і традиціям, здатність забезпечити проведення чесних і відкритих виборів, формування за їх результатами складу парламенту, якому довірятиме суспільство.

Будь-які взаємні поборювання в нечесний спосіб розколюють народ, вселяють зневіру наших громадян у можливості проведення демократичних виборів. Я переконаний, що саме вибори повинні стати єдиним способом оновлення та очищення влади, легітимізації курсу реформ та забезпечення стабільного розвитку нашої держави.

Тому я виступаю з ініціативою підписати спільний меморандум «Про чесні і вільні вибори». Гарантую як чинний депутат виконувати усі пункти прийнятого меморандуму.

Ярослав Москаленко, кандидат у народні депутати

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: