Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Місту Славутич я дуже вдячна за підтримку. Вони зробили все для того, щоб ми релокувалися саме до них", - підприємиця Марія Буюнова

"Місту Славутич я дуже вдячна за підтримку. Вони зробили все для того, щоб ми релокувалися саме до них", - підприємиця Марія Буюнова фото
Підприємиця Марія Бубнова написала про це у  facebook.
«За півтора року, поки я була в Нідерландах, ми онлайн знайшли приміщення, де зможемо відновити бізнес. Це місто Славутич. І ми змогли написати купу грантів на всі заявки, які бачили, щоб залучити ще кошти. 90% грантів ми отримали. Це дуже масштабний проєкт. Ми ще отримуємо обладнання. Частина вже підключається, частина ще їде з-за кордону. Під замовлення виробляється лінія, вона повністю автоматична. Потрібно було розробити ось цей весь бізнес проєкт. Місту Славутич я дуже вдячна за підтримку. Вони зробили все для того, щоб ми релокувалися саме до них. Це єдине місто в Україні, яке змогло виділити нам приміщення під харчове виробництво і потужності до 4 МВт», -  розповідає Марія.



Також вона пояснила, що причина, через яку чому йі не можна придбати борщ від ТМ «Нова Кухня» заключається в тому, що підприємці ще не отримали 2 основних вузла нашої лінії з виробництва готових страв.
Нажаль, ми залежні від виробників нашого обладнання, яке нам виготавляють під замовлення.
"Одне з них пливе морем, і термін нам поставили аж в жовтні. Обладнання прибуде в Польщу, а далі дорога в Украну ще. Інший виробник обладнання знаходиться в Україні. Устаткування ми чекали на початку вересня. Але йде війна. Частину робочих призвали на війну. Ще й був прильот… Тож тепер чуємо строк поставки до нас устаткування - жовтнень", - пояснює підприємиця.




А також додає, якщо думаєтет, що головне знайти гроші на обладнання, то це не гарантує 100% успіху вашого бізнесу. Обосбливо в країні, де йде війна.
"Але ми не сидимо склавши руки. Вирішуємо поточні питання з підключення вже наявного обладнання. Працюємо над маркетинговою страегією з Irina Mikhaylova . Опрацьовуємо операційну діяльність з Tasha Kalinkina . Пишемо заявки на гранти. Обираємо програмне забезпечання для ефективної роботи нашого підприємства", - акцентує Марія.



Підприємиця вдячна всім, хто цікавиться, підтримує та вірить в успіх сімейної справу. Саме тому пояснює, шо таке бізнес насправді та з якими проблемами приходиться стикатися в реальному житті.

Олександра ЛАТИШЕВА
Фото зі сторінки Марії БУБНОВОЇ

#бізнеснк
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: