Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Демократичний Активний Четвер

Демократичний Активний Четвер фото
"Активний четвер" - це ініціатива, яка об'єднує активних мешканців Славутича. Кожного тижня жителі міста збираються в Офісі підтримки громадських ініціатив, який організований Агентством регіонального розвитку м.Славутич, і пропонують власні ідеї для вирішення різних проблем.

Однією з таких проблем є маленька кількість відомих та активних громадських організацій серед понад 150 зареєстрованих. Ця ситуація пояснюється тим, що багато ГО і громадських активістів можуть робити корисну роботу, але при цьому залишаються маловідомими.

На цьому тижні учасники обговорювали культуру демократії та роль громадянського суспільства, зокрема громадських організацій, в Славутичі. Вони використовували карткову гру "Демократія для всіх", розроблену організацією Learn to Change, Change to Learn, щоб обговорити, як дотримання демократичних принципів може вплинути на місто.

Ця зустріч була прикладом демократичного спілкування серед учасників клубу "Активний четвер". Їх завданням є обговорення тем, які вони самі або команда Офісу підтримки громадських ініціатив запропонували. 



Проект "Активний четвер" спрямований на інформування мешканців міста про можливості вплинути на рішення влади, надає інформацію про шляхи вирішення проблем і збирає ідеї для плану повоєнного відновлення Славутича.

Наступний "Активний четвер" відбудеться 09 листопада з 17:00 до 18:00.



Фото: Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич, активний четвер, 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: