Завантаження ...
Новобудови Києва

На свіжому повітрі: Анастасія Лі провела ресурсну зустріч з дітьми

На свіжому повітрі: Анастасія Лі провела ресурсну зустріч з дітьми фото

Соціальний працівник центру життєстійкості Анастасія Лі сьогодні організувала ресурсну зустріч на свіжому повітрі. Учасники зібрали власноруч інтер'єрні букети, адже доведено, що взаємодія з квітами підвищує рівень ендорфінів, покращуючи настрій і даруючи відчуття щастя.

Про це повідомляє Центр життєстійкості м.Славутич. 

Перебування на природі, хай то в лісі чи біля річки, є чудовим і доступним способом профілактики стресу та емоційного вигоряння.

"Зустрічі відбуваються щопонеділка – приєднуйтесь до нас! Життя триває, і пам’ятайте, що підтримка потрібна кожному!" - йдеться у повідомленні.

Контакти Центру життєстійкості м. Славутич:
Бакинський квартал, 15
Телефон для довідок: + 380 99 303 54 55
Пошта для листування: slav.zt@ukr.net

Проєкт реалізується Міністерством соціальної політики і є частиною Всеукраїнської програми ментального здоров'я “Ти як?” під патронатом Першої леді Олени Зеленської. У Славутичі проєкт впроваджується за підтримки ГО ДоброСусіди, Славутицької міської ради та Агентства регіонального розвитку м. Славутич.

Нагадаємо, що п'ятий тиждень поспіль в Офісі підтримки громадських ініціатив м. Славутича триває насичене навчання для блогерів та усіх охочих. Учасники вчаться планувати свій контент, створювати відео, пости та тексти, а також ділитися своїми думками і ідеями на різних платформах.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: