Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Славутич може залишитися без опалення: директор КП УЖКГ б'є на сполох

Славутич може залишитися без опалення: директор КП УЖКГ б'є на сполох фото

Жителі Славутича ризикують залишитися без тепла цієї зими через борги населення за опалення та гарячу воду. Про це в інтерв'ю TV MediaDim Slavutych повідомив виконуючий обов'язки директора КП УЖКГ Андрій Позняк.

«Станом на 1 жовтня 2024 року заборгованість населення становить 35 мільйонів 162 тисячі гривень», — зазначив Позняк. За його словами, якщо до 15 жовтня підприємство не сплатить за газ, опалювальний сезон може не розпочатися вчасно:

«Газу нам не дадуть, і відповідно термін початку опалювального сезону, навіть якщо похолодає, зміщується».

Позняк наголосив на критичній ситуації: «Безкоштовного тепла не буває, тому прохання погасити терміново свою заборгованість». Він також підкреслив, що газ підприємству ніхто безкоштовно не надає, а умови постачання газу стали ще жорсткішими: «В разі несплати поточних платежів за спожитий природний газ, нам газ не подадуть».

Багатоквартирні будинки завинили місту 32 000 000 гривень, власники ж котеджів мають боргів на 3 000 000 гривень.

За інформацією директора, близько половини мешканців регулярно не сплачують за комунальні послуги. Особливу увагу звернули на власників котеджів: «Всі котеджі, в яких є можливість відключити опалення, при наявності заборгованості будуть відключені».

Позняк також закликав мешканців, які виїхали з міста, або тих, хто здає квартири в оренду, подбати про погашення боргів: «Безкоштовного тепла не буде, прохання погасити заборгованість, і ми швидше дамо гарячу воду і почнемо опалення в будинках».

Наприкінці інтерв'ю в.о. директора КП УЖКГ висловив надію: «Сподіваємось, що населення нас почує».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия