Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Продовжено збір пропозицій для створення програми формування енергетичної та кліматичної свідомості

У рамках Грантового проекту Європейської комісії «Пілотний проект з реалізації Плану дій сталого енергетичного розвитку" – здійснення термомодернізації 2-х муніципальних об’єктів бюджетної сфери», заплановано розробку загальноміської Програми формування енергетичної та кліматичної свідомості славутичан.

 

У рамках Грантового проекту Європейської комісії «Пілотний проект з реалізації Плану дій сталого енергетичного розвитку м. Славутич до 2020 року – здійснення термомодернізації 2-х муніципальних об’єктів бюджетної сфери», що реалізується виконавчим комітетом Славутицької міської ради, заплановано розробку загальноміської Програми формування енергетичної та кліматичної свідомості славутичан.

Основною метою Програми є:

– впровадження довгострокової загальноміської політики екологічного просвітництва;
– створення в Славутичі системи екологічної освіти;
– формування в славутичан практичних навичок раціонального використання енергоресурсів;
– виховання почуття відповідальності перед нинішніми та прийдешніми поколіннями за покращення екологічного стану міста Славутич та України в цілому.

Запрошуємо всіх славутичан долучитися до розробки Програми формування енергетичної й кліматичної свідомості та надсилати свої пропозиції щодо можливих заходів з екологічного просвітництва, екологічної освіти та виховання для включення їх до загальноміської Програми.

Пропозиції щодо заходів Програми формування енергетичної та кліматичної свідомості надсилати Координатору з розробки Програми – завідувачці методичним центром міського відділу освіти Арині Старовойтовій:

▪ на електрону адресу: starovojtova888@gmail.com

▪ за телефоном (045 79) 2-35-32.

Кінцевий термін подачі пропозицій – до 30 серпня 2015 року.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: