Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відкрили виставку, присвячену 150-річчю з дня народження митрополита Андрея Шептицького

Наприкінці серпня 2015 року, у м. Славутич відбулося відкриття виставки, присвяченої 150-річчю з дня народження митрополита Андрея Шептицького. «Дана експозиція має на меті наблизити життєвий шлях та подвиг митрополита Андрея Шептицького до сучасної людини, яка так часто...

 

Наприкінці серпня 2015 року, у м. Славутич відбулося відкриття виставки, присвяченої 150-річчю з дня народження митрополита Андрея Шептицького.

«Дана експозиція має на меті наблизити життєвий шлях та подвиг митрополита Андрея Шептицького до сучасної людини, яка так часто вибирає світ з усіма його вигодами та спокусами» – повідомив ієрей Юрій Логаза, адміністратор парафії Матері Божої Неустанної помочі УГКЦ в м. Славутич.

Відвідувачі виставки ознайомилися з особою Владики Андрея завдяки перегляду відеоролику, в якому показали основні віхи з життя великого митрополита УГКЦ.

У своєму слові о. Юрій, звернувся з закликом брати приклад з особи митрополита – благодійника: «Наслідування діл милосердя Андрея Шептицького, є дуже актуальне особливо в теперішніх важких обставинах» – наголосив священик.

До учасників заходу, зі словом звернувся також Володимир Удовиченко, керівник офісу реформ Київської області, наголосивши на великій ролі митрополита, жертвенній праці, та любові до Батьківщини.

Виставка триватиме ще до 4 вересня 2015 року.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: