Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На сцені – справжні красуні!

Вже вшосте на фестивальній «ЗОСі» в залі Кіноконцертного комплексу пройшла шоу-програма «Міс Золота Осінь Славутича». Цей конкурс за щорічної повторюваності не втрачає свого яскравого колориту, високої емоційності, хвилюючої атмосфери! Адже завжди на сцені – красиві, витончені, елегантні...

 

Вже вшосте на фестивальній «ЗОСі» в залі Кіноконцертного комплексу пройшла шоу-програма «Міс Золота Осінь Славутича».

Цей конкурс за щорічної повторюваності не втрачає свого яскравого колориту, високої емоційності, хвилюючої атмосфери! Адже завжди на сцені – красиві, витончені, елегантні славутицькі дівчата. Та й дійство, що проходить у рамках конкурсної програми, також є цікавим, неординарним, із найрізноманітнішими родзинками.

От і на цей раз сценаристи Кіноконцертного комплексу вигадали проведення конкурсу у формі шкільного уроку. Безперечно, школа – це найцікавіший і найпрекрасніший період життя. А ведучими навчального процесу на сцені були випускники Славутицького ліцею, а нині – студенти національних столичних вузів: творчі, дотепні, успішні Аліна Гніденко та Георгій Фомічев. Оцінювала відповіді найсуворіша, найвимогливіша і найщиріша педагогічна рада, яку представляли начальник відділу культури, національностей та релігій Ніна Баришевська, головний редактор телеканалу «112» Павло Кужеєв, журналіст-міжнародник Григорій Жигаллов, суддя міжнародних змагань з бальних танців Вадим Советченко, інженер ДСП «ЧАЕС» Геннадій Ігнатов.

Під оплески залу на імпровізовану урочисту лінійку виходять 12 наших конкурсанток. Одразу ж приваблює їх зовнішній вигляд. Вони у шкільних формах із білими парадними фартухами та величезними бантами. Відкривається класний журнал – і дівчата розповідають про свої мрії, хто їх надихає на звершення, які якості вона цінують у друзях і як проводять вільний час та що треба, щоб Славутич був іще кращим, іще комфортнішим. Учасниці конкурсу готувалися до наступного “уроку”, а в цей час завершувалось інтернет-голосування за кращу претендентку на звання «Міс-онлайн».

Глядачам же упродовж всього заходу треба було визначитися з вибором «Міс глядацьких симпатій». Зал був активним, бо зібралися тут, за словами ведучих, справжні поціновувачі жіночої краси, знавці жіночої логіки, філософи жіночої душі. Спритні сильні, підтягнуті – саме такі успішні сучасні дівчата! І вони продемонстрували це вже на іншому “уроці” – фізкультури. Усім своїм зовнішнім виглядом, гарною фігурою, майстерно виконаним спортивним танцем вони начебто закликали присутніх в залі: «Роби з нами, роби, як ми, роби краще нас!» А У перервах між уроками глядачам свої пісні та танці дарували творчі колективи міста і гості фестивалю.

Період навчання у школі – це особлива пора. І залишити її в пам’яті надовго допомагає шкільний альбом. Був він і в учасниць конкурсу. Переглядали його із задоволенням всі та оцінювали фотопривабливість учасниць.
Наступний же феєричний вихід наших красунь був присвячений випускному вечору. У кого це вже пройшло, той пам’ятає ті радісні й хвилюючі емоції – підбір сукні, аксесуарів, зачіски, взуття... На сцені з’явилися справжні принцеси – елегантні, граціозні, витончені красуні в яскравих вечірніх сукнях, які підкреслювали гармонію дивовижного витвору природи! Вони – переможці! Найчарівніші, найпривабливіші, найвродливіші наші славутичанки!

Підбивши всі бали, педагогічна рада оголошує титули, одягає на учасниць конкурсу яскраві стрічки та вручає подарунки від спонсорів:

№1 – Катерина Гаєва – «Міс Загадковість»
№2 – Катерина Ігнатенко – «Міс Оn-line»
№3 – Владислава Саленко – «Міс Шарм»
№4 – Анастасія Ганжа – «Міс Романтичність» і «Міс КОСМО»
№5 – Кристина Зайченко – «Міс Екстравагантність»
№6 – Луїза Шапар – «Міс Елегантність»
№7 – Таїсія Гриньова – «Міс Посмішка»
№8 – Анастасія Отрох – «Міс Фото»
№9 – Дарина Грибанова – «Міс Неординарність»
№10 – Поліна Шило – «Міс Оригінальність»
№11 – Анастасія Панова – «Міс Грація» і «Міс Оріфлейм»
№12 – Ганна Осипенко – «Міс Артистичність».

Кожну учасницю конкурсу присутні в залі обдаровували аплодисментами. Глядачі чекали розв’язки цієї загадки. Не терпілося дізнатись, хто ж стане «Міс Золота Осінь – 2016»! І вже на головній фестивальній сцені, в сяйві різнокольорових вогнів прозвучали їх імена:

Володаркою головної корони «Золотої Осені – 2016» стає Кристина Зайченко (№5)! Вона ж і «Міс Глядацьких симпатій»! Переможниця нагороджується фарфоровою лялькою від магазину «Сюрприз» та сертифікатом від ресторану «Славутич» на 500 грн. Таїсія Гриньова (№7) – «Віце-міс Золота Осінь – 2016». Їй вручається сертифікат від клубу «Манхеттен» на 500 грн та фарфорова лялька від магазину «Сюрприз».

Уесь конкурс пройшов ніби на одному диханні – з веселими шкільними перервами і навіть канікулами, наповненими піснями та танцями у виконанні гостей фестивалю і славутичан. Не поскупилися на подарунки і спонсори конкурсу. Усі отримали квіти від ВП «Атомремонтсервіс» (директор – Віталій Шикун), подарунки – від компанії «Новарка» (керівник – Ніколя Кай), торти від ресторана «АстОн» (директор – Михайло Тодоров), стрічки від підприємця Катерини Волкової, набори кексів від підприємця Алли Школьної, набори канцтоварів від компанії «Перспектива» (директор – Сергій Чесноков), солодощі від фірми «Альянс Маркет». Окремі подарунки були вручені титулованим міс від кафе «I-бар» (директор – Ольга Мельничук), супермаркета «Вена» (Максим Ющенко), ресторанчика «Старий Таллінн» (Володимир Волков), компанії FABERLIC (Ірина Французова), магазину побутової хімії «Люкс» (Людмила Міненко), магазину італійського взуття (Ольга Короткова), магазину «Макет-канцелярія» (Галина Садова), «Кав’ярні на майдані» (Дмитро Делікатний), кав’ярні «Кава із собою» (Максим Ігнатов), компанії «Оріфлейм» (Ніна Ходаківська), мережі «КОСМО» (ТОВ «СУТАТРА-ЛТД»), фотографа Юлії Болобанової.

Усі залишилися задоволеними, адже свято подарувало багато позитивних емоцій! Переконуємося ще раз, що краса врятує світ!

Людмила ЛЮБИВА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: