Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Понад 200 першокласників стали членами міської громадської організації «Світлячки Славутича»

Посвята у "світлячки" стала у місті доброю традицією. Саме в дні святкування Перемоги у Великий Вітчизняній війні ветерани війни і праці, освітяни, працівники культури, молодь міста прикріплюють на святкове вбрання першокласників пам’ятні значки.

 
Понад 200 першокласників стали членами міської громадської організації «Світлячки Славутича»
8 травня 2014 року понад 200 першокласників міста стали членами міської громадської організації «Світлячки Славутича». Посвята у "світлячки" стала у місті доброю традицією. Саме в дні святкування Перемоги у Великий Вітчизняній війні ветерани війни і праці, освітяни, працівники культури, молодь міста прикріплюють на святкове вбрання першокласників пам’ятні значки, приймаючи їх до «Світлячків Славутича» - першої сходинки дитячого самоврядування міста.

Захід відбувся на майданчику біля Славутицького палацу дитячої та юнацької творчості. Ведучими свята стали координатор учнівського самоврядування міста Богдана Кидиба, голова Молодіжної ради «Майбутнє Славутича» Євгенія Румянцева та активістка дитячої самоврядної організації «Веселка» Катерина Федченко, які нагадали першокласникам правила світлячків, грали та співали разом із малюками. Це було справжнє єднання трьох ланок дитячого самоврядування в місті.

До схвильованих першачків, батьків, вчителів звернулися з привітаннями почесні гості: міський голова Славутича Володимир Петрович Удовиченко, учасник бойових дій Другої світової війни Віктор Микитович Пантєєв, учасник ліквідації аварії на ЧАЕС Володимир Григорович Щербина.
Після посвяти на малюків чекали мультфільми і солодкий сюрприз від міської громадської організації «Осяяння».

Весь урочистий захід був пронизаний патріотичним духом, любов'ю до рідного Славутича й України. Найважливіше для "світлячків" – любити Батьківщину, рідне місто, родину, робити добрі та корисні справи. Приєднуємося!

Фото Вадима Івкина
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: