Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Влада для людей, а не люди для влади," - вважає Анатолій Гладченко

23 червня 2014 року на сесії Славутицької міської ради було винесено проект рішення про недовіру директору КП «УФКСТ» Волкову І. О. Як і було очікувано, круговою порукою міської влади була зроблена своя справа – рішення не набрало достатніх голосів.

Анатолий Гладченко
23 червня 2014 року на сесії Славутицької міської ради було винесено проект рішення про недовіру директору КП «УФКСТ» Волкову І. О.

Як і було очікувано, круговою порукою міської влади була зроблена своя справа – рішення не набрало достатніх голосів. При роботі комісії, не беручи до уваги протистояння та блокування з боку Волкова І. О. (ненадання жодних документів) та міської влади (ігнорування моїх запитів), було досягнуто результату – директор КП «УФКСТ» Волков І. О. мляво розпочав піклуватися про підприємство та про розвиток спорту в Славутичі, хоча, на мою думку, ці прагнення вже марні, адже колишня діяльність Волкова І. О. ніколи не буде пробачена громадою міста.

Вся ця історія для мене, як довіреної особи громадян міста, вкотре підтверджує занепокоєння громади про тіньові схеми та кругову поруку в місті. Я в жодному разі не припиню боротьбу за встановлення справедливості та прагнення громади, використовуючи свої конституційні права, здійснювати контроль за владою!

З повагою –
Анатолій ГЛАДЧЕНКО,
представник територіальної громади Славутича,
депутат міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: