Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Запоріжжі шалена черга за 250-кілограмовим тортом ледь не перетворилася на масову бійку

У Запоріжжі натовп людей влаштував шалену штовханину у черзі за величезним святковим тортом, яким пригощали людей на честь Дня міста. На честь свята для запорожців виготовили 250-кілограмовий торт. Коли ж його розрізали, охочі поласувати солодким хвилею рвонули до столу...

 

Натовп голодних місям навіть не втримав міліцейський кордон.

У Запоріжжі натовп людей влаштував шалену штовханину у черзі за величезним святковим тортом, яким пригощали людей на честь Дня міста.

На честь свята для запорожців виготовили 250-кілограмовий торт. Коли ж його розрізали, охочі поласувати солодким хвилею рвонули до столу із тортом, спричинивши неймовірну штовханину. Навіть кордон міліції не зміг стримати голодних містян, пише портал 061.ua.

"Що відбувалося далі, складно описати словами. Люди штовхалися, лаялися, часто справа доходила до бійок. Деякі запорожці, діставшись до торта, складали його шматки в свої пакети, не дивлячись на гнівні вигуки кондитерів. Святковий торт городяни з'їли за 10 хвилин", - розповіли вражені очевидці.

Раніше повідомлялося, що на автовокзалі Дніпропетровщини сталася бійка зі стріляниною. Двоє чоловіків, 26 та 31 років, напали на 24-річного молодика та побили його, постраждалий застосував зброю.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: