Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Погляди - Олексій Лич

Вибір майбутнього: соціальне партнерство або «радянська» модель
Олексій Лич
екс-голова Первинної профспілкової організації ДП НАЕК «Енергоатом»
754
Вибір майбутнього: соціальне партнерство або «радянська» модель
Останнім часом, на деяких інтернет ресурсах розміщуються маніпулятивні та відверто «фейкові» статті та відео про діяльність профспілкової організації ДП НАЕК Енергоатом та особисто її керівників. Відмітимо, що всі вони майже однакового змісту та побудовані за одними й тими самими «тезами».
" Я ніколи не вважав себе заможним, але і  не вдавав з себе церковну мишу", - Олексій Лич
Олексій Лич
екс-голова Первинної профспілкової організації ДП НАЕК «Енергоатом»
2278
" Я ніколи не вважав себе заможним, але і не вдавав з себе церковн
22 вересня 2023 року відбудеться виборча конференція ППО ДП НАЕК "Енергоатом", на якій повинні обрати керівника профспілкової організації. Я довго спостерігав за відкрито брудною кампанією в інтернеті навколо цієї події, очікував якоїсь відповідної реакції. Однак, навіть сьогодні я не знайшов ніяких коментарів або спростувань з цього приводу з боку профспілок. Тому я вирішив згадати часи, коли я сам очолював профспілкову організацію і як би я відреагував. Пост буде нижче.

Жорстока російсько-українська війна вже торкнулася кожного українця: вона вдерлася в наші будинки о 4 ранку, знищила те, що ми любили, відібрала рідних. Немає різниці, в якому місті ми живемо - тепер ми всі з України. В нинішній час багато людей вирішили висловити свою позицію в цих воєнних подіях, в тому числі на просторах інтернету можна зустріти думки експертів. Ми зібрали найважливіші з них, щоб ви могли дізнатися, що відомі люди думають про війну.

Якою є думка про окупацію Росією України: історії відомих людей

Погляди експертів на окупацію України можуть бути різними, але всі вони впевнені в одному: Росія жахливий загарбник, який не заслуговує жалю та поваги. На сайті Slavutich зібрана думка про окупацію Росією України від таких відомих людей, як:

 

  • Віталій Ведмідь;
  • Петро Порошенко;
  • Юрій Бутусов;
  • Михайло Діанов;
  • Олег Жданов;
  • Руслан Стефанчук;
  • Валерій Харчишин.

 

Ви можете прочитати думки експертів та навіть дізнатися, що думають про війну герої ЗСУ, екс-президенти, відомі журналісти та зірки шоу-бізнесу.  Ми постійно оновлюємо список поглядів експертів, моніторимо соціальні мережі та збираємо найцікавіші історії, щоб вам завжди були доступні найсвіжіші висловлювання.

Стань автором
Якщо ви хочете розмістити свій матеріал в рубрику «Погляд» на сайті slavutych.info, напишіть листа на адресу: info.slavutych@gmail.com