Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Священик УГКЦ передав людям з вадами зору годинники для незрячих

Отець Юрій Логаза, настоятель парафії УГКЦ міста Славутич, 30 січня відвідав Товариство з вадами зору ( УТОС) міста Чернігова та передав учасникам зустрічі розмовний годинник для незрячих. «Поряд із нами живуть люди, які не мають змоги насолодитися красою довколишнього світу...

 

Отець Юрій Логаза, настоятель парафії УГКЦ міста Славутич, 30 січня відвідав Товариство з вадами зору ( УТОС) міста Чернігова та передав учасникам зустрічі розмовний годинник для незрячих.

«Поряд із нами живуть люди, – зазначив о. Юрій, – які не мають змоги насолодитися красою довколишнього світу, позаяк є незрячими. Такі особи зіштовхуються з безліччю проблем, часто вирішуючи їх самотужки, починаючи від ранкового вмивання, здійснення покупок, приготування їжі, перебування на вулиці чи в транспорті. Усе це звичайні буденні справи, з якими кожен із них зіштовхується щодня, але для осіб з вадами зору ще додається постійна темрява… Вони рідко нарікають чи скаржаться на драматичні особливості свого життя, а мужньо дають відсіч як дрібним, так і великим труднощам. Щирі, відкриті, прості, радісні, стійкі духом - ось малий перелік якостей цих особливих людей».

Пожертвував розмовні годинники для незрячих Благодійний фонд «Карітас-Київ».

Департамент інформації УГКЦ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: