Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міський штаб дякує славутичанам, волонтерам, міському товариству Червоного Хреста за активну участь у акції «Допоможи солдату»

Славутичани активно відгукнулися на заклик міського штабу. За два дні було зібрано 11 тис. 327 грн. та 500 кг продуктів харчування, засобів особистої гігієни. Біля магазинів «Сільпо», «Союз», «Квартал», «Айнур», «АТБ», «Ельдорадо» працювали 23 волонтери.

 
У м. Славутичі 6-7 лютого 2015 року пройшла чергова загальноміська акція. Славутичани активно відгукнулися на заклик міського штабу. За два дні було зібрано 11 тис. 327 грн. та 500 кг продуктів харчування, засобів особистої гігієни. Біля магазинів «Сільпо», «Союз», «Квартал», «Айнур», «АТБ», «Ельдорадо» працювали 23 волонтери.

На засіданні штабу визначено, що кошти будуть спрямовуватись на потреби славутичан - учасників АТО. Вже є потреба в чоботях, панчо та іншій амуніції. Продуктові посилки будуть також сформовані для передачі славутичанам в «гарячі точки».

Фірма «АТАСС» також внесла свій внесок в загальну справу – передала для армії санітарний автомобіль УАЗ
За повідомленням міського товариства Червоного Хреста на 17 лютого 2015 року видано переселенцям 88 од. одягу на суму 2 200 грн.

Управління інформації та електронного врядування

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: