Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ONUKA презентувала кліп «1986» до 30-ї річниці аварії на ЧАЕС

Українська електро-фолк група ONUKA представила музичний кліп «1986» до 30-річчя з дня аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Композиція «1986» входить до альбому VIDLIK, який гурт презентував на початку 2016 року. «Тема Чорнобиля цікавила мене з глибокого дитинства...


Українська електро-фолк група ONUKA представила музичний кліп «1986» до 30-річчя з дня аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Композиція «1986» входить до альбому VIDLIK, який гурт презентував на початку 2016 року.


«Тема Чорнобиля цікавила мене з глибокого дитинства. Скільки себе пам'ятаю, це слово постійно лунало у нас вдома. Одна з причин такої пильної уваги пов'язана з тим, що мій тато був одним з ліквідаторів наслідків аварії на АЕС», — написала солістка ONUKA у Facebook.

Нагадаємо, 26 квітня 1986 року за 100 кілометрів на північ від Києва сталася найбільша техногенна катастрофа в історії людства - аварія на Чорнобильській АЕС. Вона призвела до радіоактивного опромінення великої кількості людей, забруднення води та значних територій.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: