Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Мережу шокувало відео, як арабську жінку за перелюбство страчує її ж батько

Жінку безжально закидали камінням. У Мережу потрапило шокуюче відео побиття камінням молодої жінки, яку звинувачують у можливій подружній зраді своєму чоловікові. У страті приймають участь група бойовиків "Ісламської держави", а також батько жінки. Судячи з того, як одягнені люди, відеозапис був зроблений у Сирії.

Жінку безжально закидали камінням.

У Мережу потрапило шокуюче відео побиття камінням молодої жінки, яку звинувачують у можливій подружній зраді своєму чоловікові.



У страті приймають участь група бойовиків "Ісламської держави", а також батько жінки.
Судячи з того, як одягнені люди, відеозапис був зроблений у Сирії.
Один із учасників безжальної екзекуції арабською мовою звертається до жінки зі словами: "Покарання є результатом злочину, який ви здійснили з власної волі. Ви повинні прийняти кару Божу. Ви приймете покарання Бога?"

Зі свого боку, жінка звертається до батька і просить у нього вибачення, проте він холодно відштовхує її, кажучи, що волів би догодити Богові. Після цього чоловік повертається до інших учасників страти, одягнених у військову форму, та дає їм сигнал для вбивства своєї дочки.

Вже за мить батько обв'язує талію безпорадної доньки мотузкою і примушує її лягти на землю - чоловік робить крок вперед з великим каменем і на цьому відеоряд закінчується.

Раніше повідомлялося, що ісламісти стратили французького туриста через бомбардування Іраку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: