Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Києві святкування Дня Незалежності завершилося "штурмом" комунальної техніки на Майдані

Ніч після святкування Дня Незалежності України для нової поліції завершилася викликами через п'яний дебош та хуліганство. Посеред ночі поліція намагалася вгамувати молодиків, які на Майдані Незалежності перегородили проїзну частину та штурмували комунальну техніку...



Ніч після свята відзначилася частими викликами поліції.

Ніч після святкування Дня Незалежності України для нової поліції завершилася викликами через п'яний дебош та хуліганство.

Посеред ночі поліція намагалася вгамувати молодиків, які на Майдані Незалежності перегородили проїзну частину та штурмували комунальну техніку із криками "Ганьба".

Таким чином протестувальники намагалися переконати правоохоронців, що комунальники почали відкривати дорогу для транспорту зарано, перервавши свято.

Крім того, уночі із Бессарабської площі швидка забрала студента з Нігерії із колото-різаною раною.

У поліції пояснили, що наразі з'ясовують мотиви нападу на студента. "Що вони не поділили – на ґрунті расових чи просто хуліганських мотивів, - це буде з'ясовано пізніше", – пояснила заступник командира роти Оксана Капітанська. Другою жертвою нетверезого святкування став чоловік, якому пляшкою розбили голову.

Проте наразі у поліції повідомляють про відновлення порядку у центрі столиці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: