Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Знов прокралися? Бійцям на передову Міноборони доправило “диво-бункери”, які не захищають навіть від куль

Військовим, які довели, що бункери не захищають навіть від куль, загрожує покарання. Міноборони доправило бійцям України на Донбас спеціальні бункера для зведення “вогневих точок”, витративши на них пристойну суму грошей, але нескладний експеримент бійців 128-ї бригади показав, що...

 
Військовим, які довели, що бункери не захищають навіть від куль, загрожує покарання.

Міноборони доправило бійцям України на Донбас спеціальні бункера для зведення “вогневих точок”, витративши на них пристойну суму грошей, але нескладний експеримент бійців 128-ї бригади показав, що вони легко прострілюються табельною зброєю.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Подробности.

Один такий бункер коштує близько 44 тисяч гривень, проте тест показав що його легко прострілюють з кулемета Калашникова 7.62 і автомата АК 74. Крім того, за такі експерименти бійцям загрожує трибунал, повідомляє громадський активіст і волонтер Людмила Бандурчак.

“Вони прострілювали ці штуки, бо після всього, що довелося пережити бояться за своє життя! Це така подяка від Міноборони? Зараз по хлопцям призначено розслідування, їх демобілізують і змушують платити 22000 гривень”, – написала вона.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: