Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В Оксфордському університеті зацікавилися дівчиною, інтелект якої перевищує IQ Ейнштейна та Гокінга

У Великій Британії дівчинка з родини циган, у якої IQ виявився вищим, ніж у Альберта Ейнштейна і Стівена Гокінга, можливо, навчатиметься в Оксфордському університеті. Вуз, що дізнався про успіхи 13-річної Ніколь Барр, запросив її відвідати навчальний заклад. Дівчинка, яка хоче вивчати медицину...

 
У Великій Британії дівчинка з родини циган, у якої IQ виявився вищим, ніж у Альберта Ейнштейна і Стівена Гокінга, можливо, навчатиметься в Оксфордському університеті.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Вуз, що дізнався про успіхи 13-річної Ніколь Барр, запросив її відвідати навчальний заклад. Дівчинка, яка хоче вивчати медицину, швидше за все, прийме пропозицію університету.

За інформацією видання, Ніколь розповіла, що часто пропускала заняття в початковій школі. "У мене була погана відвідуваність, в перший день, коли я мала піти в [нову школу] Burnt Mill, мама буквально змусила мене туди вирушити. Ця школа перевернула моє життя", - пояснила дівчинка. За словами її матері, ще до того як дочці виповнилося два роки, дівчинка навчилася рахувати. У десятирічному віці Ніколь вже вирішувала складні алгебраїчні завдання.

Улюблена книга дівчини - "Коротка історія часу" видатного фізика Стівена Гокінга, а улюблені предмети - математика і театральне мистецтво. У вільний час вона вивчає китайську. Її батькові - 36 років, матері - 34, разом вони не живуть.

У середньому коефіцієнт інтелекту (IQ) у дорослих становить 100. При цьому показник, що перевищує 140, вважається ознакою геніальності. Ніколь набрала 162 - на два бали більше, ніж Ейнштейн і Гокінг.

Як повідомляв 5.ua, 7 жовтня 2015 року у Массачусетському технологічному інституті дослідники випробували сучасний штучний інтелект за допомогою шкільного алгоритму тестування на IQ - і штучний інтелект не пройшов дитячий IQ-тест.




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: