Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Це тварини, це не люди": У мобільних телефонах бійців "Торнадо" виявили відео сексуальних оргій, зґвалтувань - Тетяна Чорновол

На її думку, нардеп Семенченко знає про це і має нести відповідальність за свої дії з урахуванням цих жахливих фактів. Під час арешту командирів батальйону "Торнадо" у них вилучили телефони і знайшли відео згвалтувань. Зокрема, на одному з них зафіксовано немовля.

Тетяна Чорновол
На її думку, нардеп Семенченко знає про це і має нести відповідальність за свої дії з урахуванням цих жахливих фактів.

Під час арешту командирів батальйону "Торнадо" у них вилучили телефони і знайшли відео згвалтувань. Зокрема, на одному з них зафіксовано немовля. Про це повідомила народний депутат України від партії "Народний Фронт" Тетяна Чорновол в ефірі телеканалу 112 Україна, інформують Патріоти України.

"Коли були арештовані командири "Торнадо", у них були вилучені мобільні телефони. У мобільних телефонах виявилося страшне відео. Насправді страшне відео, яке зараз є в матеріалах справи. Це відео різних сексуальних оргій, зґвалтувань. При чому навіть скажу, що там були навіть немовлята. Я так розумію, що матір з цим немовлям примушували це робити під загрозою смерті її дитини. Там були зґвалтування неповнолітніх дівчаток", - сказала Тетяна Чорновол.

За її словами, "це тварини, це не люди". Вона також повідомила, що народний депутат від "Самопомочі" Семен Семенченко знає про все вищезазначене, і все одно підтримує підозрюваних.

"І я розумію, чому він це робить. Він розуміє, що в нашому інформаційному просторі все, що скаже він – розходиться. А правда, на жаль, не розходиться. Семенченко дбає виключно про свій піар. Він знає: яких би він тварин не захищав, це буде на його стороні. Це… повинен тут нести відповідальність і Семенченко. Я вважаю, що це вже остання крапля, він сяде"
, - резюмувала народний депутат.

Як відомо, 5 серпня Головна військова прокуратура оприлюднила фрагменти відео із закритих судових засідань у справі екс-бійців роти "Торнадо". У наглядовому відомстві підкреслили, що даний судовий розгляд проводиться в закритому режимі, тому що одне із звинувачень стосується статевої свободи та статевої недоторканності, а також для того, щоб не поширювалася інформація, яка принижує честь і гідність потерпілих.

Екс-бійців роти "Торнадо" звинувачують у створенні злочинної організації та "вчиненні в її складі з грудня 2014 року до червня 2015 року на території Луганської і Донецької областей задоволення статевої пристрасті неприродним способом із загрозою застосування фізичного насильства".

Їм інкримінують перевищення влади та службових повноважень працівником правоохоронного органу, яке супроводжувалося насильством, погрозою застосування насильства, застосуванням зброї та спеціальних засобів; незаконне заволодіння транспортним засобом з погрозою застосування насильства; незаконне позбавлення волі і викрадення людини; катування; доведення особи до замаху на самогубство, що є наслідком жорстокого з ним поводження; самовільне присвоєння владних повноважень і звання службової особи, поєднане із вчиненням будь-яких суспільно небезпечних діянь з використанням форменого одягу працівника правоохоронного органу; незаконне проникнення в житло та незаконне проведення в ньому огляду, вчинене службовою особою з погрозою застосування насильства; вимагання, вчинене службовою особою з використанням свого службового становища і погрозою вбивства; вимагання офіційних документів, вчинене з корисливих мотивів, що спричинило порушення роботи установи; незаконне заволодіння паспортом громадянина України.

Як повідомлялося раніше, у квітні 2016 року прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно екс-командира спецроти "Торнадо", заступника командира та співробітника роти.

2 серпня справу бійців "Торнадо" розглядали в Оболонському районному суді Києва. Біля суду з метою висловити протест проти нібито несправедливих звинувачень зібралися мітингувальники, пізніше сталася бійка.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: