Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Екс-керівника Славутицької міліції, який відправив на той світ трьох людей, взяли під варту

Рідні загиблих оплесками проводжали правоохоронця у СІЗО. Тиждень тому в стані сильного алкогольного сп'яніння він на власному автомобілі протаранив легковик, припаркований на узбіччі. Троє з чотирьох пасажирів загинули від травм.

Рідні загиблих оплесками проводжали правоохоронця у СІЗО.

Тиждень тому в стані сильного алкогольного сп'яніння він на власному автомобілі протаранив легковик, припаркований на узбіччі. Троє з чотирьох пасажирів загинули від травм. У момент зіткнення вони вийшли із салону, щоб замінити спущене колесо. П'яний водій не квапився надати потерпілим медичну допомогу, а шукав спосіб утекти. Лишився на місці пригоди тільки завдяки небайдужим свідкам, які двічі ловили його в полі.

Згодом встановили і його особу. Олександр Лютий — був заступником керівника Славутицької міліції, тепер заступник командира взводу патрульної служби в зоні відчуження. Попри спроби втечі, правоохоронця відпустили під домашній арешт. Прокуратура подала апеляцію. На судове засідання міліціонер прийшов із речами. Рідні та друзі загиблих оплесками зустріли новину, що відтепер він чекатиме на рішення суду в СІЗО.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: