Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Глибокий провал «з'їдає» об'їзну дорогу: Загроза для транзиту через Чернігів

Глибокий провал «з'їдає» об'їзну дорогу: Загроза для транзиту через Чернігів фото

Проблема з проваллям на об'їзній дорозі поблизу Чернігова стає все більш масштабною, загрожуючи повному припиненню транзитного руху. Незважаючи на стратегічне значення цієї дороги для транспорту великовагових вантажів, жодних заходів щодо її ремонту досі не було прийнято.

Місцевий мешканець Віталій Пацук опублікував фото глибокого провалля на об'їзній дорозі, розташованому навпроти автозаправного комплексу "Авантаж". Порівнюючи це зображення з аналогічним фото, опублікованим народним депутатом Сергієм Гривком ще у жовтні минулого року, можна побачити, що яма значно збільшилася, руйнуючи частину дорожнього покриття та наближаючись до проїжджої частини, якою переважно рухається транзитний транспорт.

У листопаді 2023 року депутат звернувся до міської ради Чернігова з проханням вирішити цю проблему, однак отримав відповідь, що земельна ділянка, де виникла проблема, знаходиться поза межами населеного пункту. Незважаючи на звернення, руйнування дороги триває.

Місцевий активіст Віталій Пацук стверджує, що ще у жовтні 2023 року місцева сільська рада затвердила всі необхідні документи, але міська рада не бере дорогу на свій баланс, і ремонт не розпочато.

Виконком міської ради Чернігова підкреслював, що ця дорога має важливе значення для транзитного руху вантажів, і подальше її руйнування призведе до припинення руху транспорту, що є неприпустимим в умовах воєнного часу. Проте, на жаль, провалля розширюється, а дорожні роботи так і не розпочалися.

Глибокий провал «з'їдає» об'їзну дорогу: Загроза для транзиту через Чернігів фото №1
Глибокий провал «з'їдає» об'їзну дорогу: Загроза для транзиту через Чернігів фото №2
Глибокий провал «з'їдає» об'їзну дорогу: Загроза для транзиту через Чернігів фото №3
Глибокий провал «з'їдає» об'їзну дорогу: Загроза для транзиту через Чернігів фото №4

Фото: cntime.cn.ua Час Чернігівський

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: