Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Звернення до громади м. Славутич від Громадської організації «Славутицьке об’єднання ветеранів АТО та учасників бойових дій»

Ми були негативно вражені діями тих аморальних маргіналів, що в ніч з 21 на 22 листопада 2015 року розбили меморіальну дошку загиблому учаснику бойових дій Василю БІЛОМУ, а саме: на стіні будинку №10 у Чернігівському кварталі. Якщо звернути увагу на коментарі спільноти «Подслушано в Славутиче»....

 
Ми були негативно вражені діями тих аморальних маргіналів, що в ніч з 21 на 22 листопада 2015 року розбили меморіальну дошку загиблому учаснику бойових дій Василю БІЛОМУ, а саме: на стіні будинку №10 у Чернігівському кварталі. Якщо звернути увагу на коментарі спільноти «Подслушано в Славутиче» (соціальна мережа «Вконтакті»), то можна зробити висновок про те, що окремі особи намагаються створити з ветеранів АТО загрозу громадському порядку.

Ймовірно, для тих, хто це скоїв, у пріоритеті був піар та отримання з події певного фінансового чи політичного зиску, тож ми розцінюємо такі дії як зневагу до всіх патріотично налаштованих жителів міста і приймаємо цей виклик.

ГО «СО ВЕТЕРАНІВ АТО та УБД» засуджує спроби використати імідж учасників АТО в антиукраїнських інтересах. Організація непохитно стоятиме на сторожі загальногромадської злагоди, миру, толерантності та територіальної цілісності, а також категорично засуджує спроби дестабілізації суспільно-політичного життя в місті.

Виказуємо обурення з приводу руйнування меморіальної дошки загиблого побратима та ставимо під особистий контроль хід розслідування цього злочину. Громадська організація співпрацює з міліцією та робить усе можливе, щоби виявити ініціатора цього грубого акту вандалізму.

Таким злочинам немає строку давності, за блюзнірство потрібно буде відповісти.


В. Г. ІВАШКО,
голова організації,
О. О. ПРИХОДЬКО,
перший заступник голови

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: